Jäsenlaskutus

Koodiperhosessa on kaikki mitä tarvitset tehokkaaseen jäsenlaskutukseen. Ohjelmassa on jäsenrekisteri, johon voit tallentaa jäsentiedot laskutusta varten. Jäsenlaskutus-näytössä voit hakea laskutettavat jäsenet ja tulostaa laskut jäsenille massalaskutuksena.

Jäsenlaskutus pähkinänkuoressa

1) Valitse laskutettavat jäsenet.
2) Valitse laskutettavat asiat tuoterekisteristä (tai kirjoita suoraan laskuriveille).
3) Määritä eräpäivä + laskulle tuleva viesti.
4) Paina Muodosta laskut -paniketta.

Jäsen
Tämä on jäsenrekisterin näyttö. Voit määrittää jäsenelle eri laskutustiedot, mikäli esim. äiti maksaa poikansa jalkapalloharrastuksen. Tällöin lasku ohjautuu suoraan äidille.

JäsentyypitIkäluokat
Voit ylläpitää myös eri jäsentyyppejä ja ikäryhmiä. Näiden avulla voit tehdä samansisältöisen jäsenlaskun yhdellä kertaa esim. tietylle jäsentyypille tai ikäryhmälle.

Laskutettavien jäsenten valinta

Voit valita laskutettavat jäsenet jäsentyypin tai ikäryhmän perusteella (tai näiden yhdistelmällä). Valitut jäsenet ilmestyvät laskutettavien listalle. Voit lisätä/poistaa jäseniä myös yksittäin, jos se on sinusta parempi tapa.
jäsenen valinta jäsenlaskutukseen

Laskutettavien asioiden valinta

Voit valita jäsenlaskulle tulevat laskurivit tuoterekisteristä tai kirjoittaa laskurivin tiedot suoraan laskuriville aivan samalla tavalla kuin tekisit normaalia laskua laskutusnäytösssä.
tuotteen valinta jäsenlaskutukseen

Laskun eräpäivä

Vielä on määrittämättä eräpäivä. Voit hyödyntää laskun lisätiedot-kenttää pienten ajankohtaisten viestien välittämiseen.
jäsenlaskun muut tiedot

Viimeinen vilkaisu ennen massalaskutusta

Nyt jäsenlaskutus on melkein valmis. Näet Laskutettavat-listalla jäsenet, joille ohjelma muodostaa jäsenlaskut ja laskurivit-listassa näet laskulle muodostuvat laskurivit. Sinun pitää vielä pitää painaa Muodosta laskut -painiketta jotta laskut muodostuisivat. Saat tulostettua muodostetut laskut Tulosta jäsenlaskut -painikkeella. Jäsenlaskut saat tulostettua myös suoraan sähköposteiksi.
jäsenlaskutus

Lopuksi laskut pitää saada kirjekuoriin (jos et lähetä niitä sähköpostilla)

Suosittelemme ikkunallisten kirjekuorien käyttöä, koska se on kaikista helpointa. Tulostettu lasku sisään, tarra irti ja lasku on postimerkkiä vaille valmis. Saat hommattua edullisesti ikkunallisia kirjekuoria esim.
www.huippustore.fi -sivustolta.

Tältä näyttää lopullinen jäsenlasku
jäsenlasku