Koodiperhosen yksinkertainen käyttöliittymä on helppo oppia

Käyttöliittymien suunnittelussa tavoitteenamme on tehdä mahdollisimman yksinkertaisia näyttöjä, koska selkeät näytöt helpottavat ohjelman käyttöä. Näet tällä sivulla esimerkkejä Koodiperhosen näytöistä.

lasku
Tämä on ohjelman tärkein näyttö. Näet laskutuksen kannalta kaiken oleellisen tiedon tässä. Voit valita laskukohtaisesti sisältyykö vero rivihintoihin vai ei.

lasku asiakas
Laskun saajan tiedot voit kirjoittaa suoraan laskulle tai valita asiakasrekisteristä. Asiakkaan valintanäytössä voit etsiä asiakkaan nimellä. Tässä tapauksessa on haettu asiakkaita, joiden nimessä esiintyy "oy".


Voit valita laskulle tulevat tuotteet tuoterekisteristä tai kirjoittaa tuotteen tiedot suoraan laskuriville. Ohjelma ehdottaa verokannaksi yleisasetuksissa (tai tuoterekisterissä) olevaa verokantaa laskuriville, mutta voit tarvittaessa muuttaa sitä rivikohtaisesti. Laskuun tulostuu selkeä erittely verokannoittain.

laskun asetukset
Yleisasetukset-näytössä voit määrittää ohjelman oletusasetukset kuten yleisen verokannan ja maksuehdon. Nämä asetukset toimivat oletusarvoina uudelle laskulle.

laskun tulostusasetukset
Tässä näet jokaisen tulosteen alareunaan tulostuvat tiedot. Tähän kannattaa syöttää yrityksen tarpeelliset yhteystiedot.

laskun tulostusnäyttö
Voit tulostaa laskun näyttöön, sähköpostiin (vaatii MS Outlookin), tiedostoon (esim. pdf) tai suoraan oletuskirjoittimelle.

Lopputuloksen pitäisi näyttää jotakuinkin tältä
lasku
Laskurivikohtaisista veroerittelyistä asiakas näkee selvästi mikä on rivin verollinen ja veroton hinta. Laskusta löytyy viivakoodin lisäksi myös virtuaaliviivakoodi, joka helpottaa asiakkaan maksamista kun hän voi kopioida sen pankkiohjelmaansa pdf-tulosteesta eikä hänen tarvitse naputella laskun tietoja.

Tutustu laskun apunäyttöihin...
Jäsenlaskutus...