Usein kysyttyä

Ilmainen laskutusohjelma

Mitä laskutusohjelman käyttäminen maksaa?

Ei mitään jos et halua maksaa. Voit käyttää ohjelmiston kaikkia ominaisuuksia ilmaiseksi. Oikeasti - kysy vaikka joltain Koodiperhosen käyttäjältä, sillä et usko meitä kuitenkaan. Voit halutessasi tukea ohjelmistokehitystä maksamalla vuosivuokraa joka on 100 euroa/vuosi (alv0%) – ei muita kuluja.

Yritämme pitää ohjelmiston yksinkertaisen selkeänä ja sama pätee myös hinnoitteluun.

Asennuksen jälkeen ohjelma toimii 2 kk maksullisena versiona (ilman mainoksia), jonka jälkeen ohjelma muuttuu ilmaisversioksi, mikäli et halua tai et pysty maksamaan ohjelmasta vuosivuokraa. Yhteistyökumppaniemme avulla voimme tarjota sinulle maksullisen version muutaman kuukauden veloituksetta.

Mitä ilmaisversiosta sitten puuttuu verrattuna maksulliseen versioon?

Ei mitään, kaikki toiminnot ovat edelleen täysin käytettävissäsi. Ohjelmaan ilmestyy ainoastaan yksi meidän oma mainosbanneri ja tulosteisiin pieni linkki meidän kotisivuillemme. Se olemme velkaa hyville yhteistyökumppaneillemme ja vähintä mitä voimme tarjota heille. Toivomme, että ymmärrät tämän.

Miten vuosivuokran maksaminen tapahtuu, joudunko kiusallisen automaattilaskutuksen piiriin?

Et varmasti joudu. Annamme sinun valita, haluatko jatkaa maksullisella versiolla vai et. Ohjelma huomauttaa jo hyvissä ajoin ennen kuin vuokrakausi loppuu ja voit tilata helposti jatkoaikaa jos haluat.

Ilmainen laskutusohjelma? Miten on mahdollista, että tarjoatte saman myös ilmaiseksi?

Nyky-yhteiskuntaa näyttää leimaavan sairaalloinen ahneus. Yritämme ajatella itsenäisesti ja toimia toisin kuin muut, vaikka välillä se saattaa tuntua varsin naivilta. Uskomme kuitenkin oman esimerkkimme voimaan ja ideologiaamme. Pienillä omilla teoillamme voimme muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Harras toiveemme on, ettemme koskaan sairastuisi ahneuden salakavalaan tautiin. Ilmaisen laskutusohjelman pitää olla niin hyvä, että käyttäjät ovat valmiita maksamaan siitä vapaaehtoisesti.

Koodiperhosen käyttäjänä tulet huomaamaan, että teemme vilpittömästi asioita aivan eri asenteella kuin mihin olet tällä alalla tottunut. Maksat ainoastaan jos olet tyytyväinen Koodiperhoseen ja jos rahatilanteesi sallii sen.

Rahoitamme mainoksilla ja hyvien yhteistyökumppaniemme tuella laskutusohjelman ilmaiskäytön - ja myös vähän omasta pussistamme. Itse asiassa maksamme ilmaiskäyttäjille vuosivuokran verran siitä, että pieni mainostekstimme näkyy heidän tulosteissa.

Miksi maksaisin?

Miksi et maksaisi jos Koodiperhonen oikeasti helpottaa arkeasi tarpeeksi? Maksamalla mahdollistat ohjelmiston kehittämisen ja olemassaolon tulevaisuudessakin. Tämä on puhtaasti sinun päätettävissäsi ja hyväksymme sen kyllä ehdoitta.

Näyttää niin hyvältä, että tämä laskutusohjelma ei takuulla ole näin edullinen tulevaisuudessa

Ihan varmasti on. Se riittää meille. Se on reilua myös meidän olemassa olevia asiakkaitamme kohtaan.

Entäs jos haluan ensin tutustua myös muihin laskutusohjelmiin?

Ei hätää. Olemme keränneet sinulle jo valmiiksi Suomen kattavimman listan tätä varten. Pääset tutustumaan listaan tästä: Muita laskutusohjelmistoja