Skip to main content

Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä laskutusohjelman käyttäminen maksaa?

Ei mitään jos et halua maksaa, voit käyttää ohjelmiston kaikkia ominaisuuksia ilmaiseksi. Oikeasti. Kysy vaikka joltain Koodiperhosen käyttäjältä, sillä et usko meitä kuitenkaan. Halutessasi voit tukea ohjelmistokehitystä maksamalla vuosivuokraa joka on 100€/vuosi (alv0%) - ei muita kuluja.

Yritämme pitää ohjelmiston yksinkertaisen selkeänä ja sama pätee myös hinnoitteluun.

Asennuksen jälkeen ohjelma toimii 2 kk maksullisena versiona (ilman mainoksia), jonka jälkeen ohjelma muuttuu ilmaisversioksi mikäli et halua tai et pysty maksamaan ohjelmasta vuosivuokraa. Yhteistyökumppaniemme avulla voimme tarjota sinulle maksullisesta versiosta muutaman kuukauden veloituksetta.

Ei mitään! Kaikki toiminnot ovat edelleen täysin käytettävissäsi. Ohjelmaan ilmestyy ainoastaan yksi meidän oma mainosbanneri ja tulosteisiin pieni linkki meidän kotisivullemme. Sen olemme velkaa hyville yhteistyökumppaneillemme ja vähintä mitä voimme heille tarjota. Toivomme että ymmärrät tämän.

Et missään nimessä, me Koodiperhosella annamme sinun valita haluatko jatkaa maksullisella versiolla vai et. Ohjelma huomauttaa jo hyvissä ajoin ennen kuin vuokrakausi loppuu ja voit tilata jatkoaikaa helposti mikäli haluat.

Nyky yhteiskuntaa näyttää leimaavan sairaalloinen ahneus. Yritämme ajatella itsenäisesti ja toimia toisin kuin muut, vaikka se välillä saattaa tuntua varsin naiivilta. Uskomme kuitenkin oman esimerkkimme voimaan ja ideologiaamme. Pienillä omilla teoillamme voimme muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Harras toiveemme on, ettemme koskaan sairastuisi ahneuden salakavalaan tautiin. Ilmaisen laskutusohjelman pitää olla niin hyvä, että käyttäjät ovat valmiita maksamaan siitä vapaaehtoisesti.

Koodiperhosen käyttäjänä tulet huomaamaan, että teemme vilpittömästi asioita aivan eri asenteella kuin mihin olet tällä alalla tottunut. Maksat ainoastaan mikäli olet tyytyväinen Koodiperhoseen, jos rahatilanteesi sen sallii.

Rahoitamme mainoksilla ja hyvien yhteistyökumppaniemme tuella laskutusohjelman ilmaiskätyön - ja myös vähän omasta pussistamme. Itse asiassa maksamme ilmaiskäyttäjille vuosivuokran verran siitä, että pieni mainostekstimme näkyy heidän tulosteissa.

Miksi et maksaisi, jos Koodiperhonen oikeasti helpottaa arkeasi tarpeeksi? Maksamalla mahdollistat ohjelmiston kehittämisen ja olemassaolon tulevaisuudessakin. Tämä on puhtaasti sinun päätettävissäsi ja hyväksymmse sen kyllä ehdoitta.

Aivan varmasti on! Se riittää meille ja tämä on myös reilua meidän olemassaolevia asiakkaitamme kohtaan.

Ei hätää, olemme keränneet sinulle jo valmiiksi Suomen kattavimman listan tätä varten. Pääset tutustumaan listaan TÄSTÄ